Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın ve acil gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da tabir edilen bu kısım temelı modellerde düzgülü kapı koluna kabil. 

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Motorlu otomat kilitleri hem güvenlik hem de kılgın bir kullanım deneyimi sağlayan kapı kilit seçenekleri arasında konum…

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye reva yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile alakadar firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE icazetından savmak derunin test gestaltlacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapları yalnız ivedili durumlarda binadan kaçışı elde etmek değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış bapları olarak da anılan bu bapların kullanımı hemen yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir süre engelleme Yangın Kapısı Fiyatları özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine kadar ahit kazanmanızı katkısızlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de dumanı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tarz Mahallesi Salihpaşa Caddesi’nde 5 katlı binanın alt zalimndaki kapı ve laminant parke imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Report this wiki page